«Σπαρτιάτες»: Οι προκλητικές αναρτήσεις του Βασίλη Στίγκα – Επιτίθεται κατά πάντων

Ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, που έγινε γνωστός πανελλαδικώς μετά την είσοδο του κόμματός του στη Βουλή, έχει κάνει μία σειρά από ακραίες και υβριστικές αναρτήσεις κατά πάντων στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σπαρτιάτες – Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Κάποιος μου έστειλε υβριστικά μηνύματα» – Νέες καταγγελίες στο enikos.gr

Του Μίλτου Σακελλάρη

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε από τις αναρτήσεις του, τους προηγούμενους μήνες είχε στοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, τους οποίους δεν θα συναντούσε ποτέ στη Βουλή, αν δεν έκανε το… νεύμα του ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης.

Σπαρτιάτες: Η σχέση του Βασίλη Στίγκα με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Στίγκας έφτασε να κάνει χυδαία ανάρτηση ακόμη και στον δολοφονημένο από τα τάγματα εφόδου, Παύλο Φύσσα, αλλά και την μητέρα του, Μάγδα.

“Εννέα χρόνια από την απώλεια του εθνικού μας τροβαδούρου που πολέμησε τον φασισμό όσο κανένας άλλος. Θα τραγουδήσουν στην μνήμη του και μερικοί ατάλαντοι όπως αυτός”, ήταν μία από τις αναρτήσεις του κατά του Παύλου Φύσσα.

Πέτρος Δούκας: Οι διευκρινίσεις για το κόμμα των «Σπαρτιατών» και το μυστήριο με την κονκάρδα

“Αυτή την ατραξιόν των δικαστηρίων και όχι μόνο τη μάνα του… Δημοκράτη Φύσσα θα τη μαζέψει κανένας; Ή μήπως θα κατέβει για βουλευτής και πρέπει να φαίνεται, λέω εγώ”, είχε γράψει τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Βασίλης Στίγκας είχε επιτεθεί επίσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στο στόχαστρό του είχε βάλει και τον Μανώλη Γλέζο.

Σπαρτιάτες: Η σχέση του Βασίλη Στίγκα με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Ηλία Κασιδιάρη. Ποτέ» υποστηρίζει o Βασίλης Στίγκας σε συνέντευξή του που ανέβηκε στο YouTube στις 12 Ιουνίου 2023, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στον συνδυασμό των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετείχε ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης.

Επίσης, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αναφέρει ότι η προσχώρηση των ψηφοφόρων του κόμματος «Έλληνες» ήταν μία αυθόρμητη κίνησή του Ηλία Κασιδιάρη, την οποία έμαθε από την τηλεόραση: «Ενημερώθηκα βλέποντας ειδήσεις όπως όλος ο κόσμος».

Όμως, ο Βασίλης Στίγκας, που καταγγέλλεται ότι ήταν το όχημα του Ηλία Κασιδιάρη να μπει στη Βουλή, όχι μόνο γνώριζε τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη αλλά ήταν στέλεχος του κόμματος «Έλληνες» από τα τέλη του 2022 έως και πολύ πρόσφατα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ελλήνων» υπήρχε το βιογραφικό σημείωμα του Βασίλη Στίγκα. Μάλιστα παρουσιαζόταν ως βασικό στέλεχος του κόμματος. Σήμερα, η σελίδα με το βιογραφικό του κ. Στίγκα έχει εξαφανιστεί.

«Τον Αύγουστο του 2020 συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ηλία Κασιδιάρη! Ήταν θέμα χρόνου η συμπόρευση στον κοινό αγώνα για την μετωπική πολιτική ρήξη με το κατεστημένο» αναφέρεται στο βιογραφικό του Βασίλη Στίγκα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ