Σπαρτιάτες – Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Κάποιος μου έστειλε υβριστικά μηνύματα» – Νέες καταγγελίες στο enikos.gr

Νέες απειλές κατήγγειλε πως δέχτηκε μέσω δηλώσεων της στο enikos.gr, η Δομνίκη Παπαδοπούλου, πρώην μέλος των Σπαρτιατών. «Μου είπε όλες τις βρισιές από το υβρεολόγιο», αναφέρει το μοντέλο που είχε κατέβει ως υποψήφια στις εκλογές με του Σπαρτιάτες, όμως διεγράφη πριν από λίγες μέρες επειδή διατηρούσε λογαριασμό στο Onlyfans.

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Αυτοί είναι διάφοροι από διαφορά προφίλ. Πολλά από αυτά είναι και ψεύτικα. Τα υβριστικά μηνύματα τα έπαιρνα, γιατί έκανα γυμνές φωτογραφήσεις και ήμουν εθνικίστρια», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της.

Μετά την διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες η ίδια προανήγγειλε πως θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές: «Θα ασχοληθώ τώρα με το επάγγελμά μου ως ηθοποιός. Θέλω να κατέβω στις δημοτικές εκλογές. Στη Θεσσαλονίκη».

Σε δηλώσεις η Δομνίκη Παπαδοπούλου ανέφερε επίσης πως «το κόμμα δέχθηκε επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “αγνοί εθνικιστές”. Έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “β@@@@α”, “π@@@η”». Σύμφωνα με την μαρτυρία της υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της. «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν, αν με συναντήσουν θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο», είπε.

Τι λέει η Δομνίκη Παπαδοπούλου για τη διαγραφή της

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αυτοαποκαλούμενοι «Αγνοί Εθνικιστές» ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών και φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους. «Είχαν μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», δήλωσε η Δομνίκη Παπαδοπούλου.

Το αποτέλεσμα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας να υποκύψει στις απειλές τους και να απομακρύνει την υποψήφια Δομνίκη Παπαδοπούλου από το κόμμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ