Δομνίκη Παπαδοπούλου: Το GNTM, η υποκριτική, το X-Factor και η διαγραφή από τους Σπαρτιάτες λόγω OnlyFans

Το κόμμα «Σπαρτιάτες», με πρόεδρο τον Βασίλη Στίγκα, μπαίνει στην ελληνική Βουλή, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 συγκέντρωσαν ποσοστό 4,64%, εξασφαλίζοντας 12 έδρες στη Βουλή.

Μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη, βρέθηκε και το μοντέλο Δομνίκη Παπαδοπούλου. Λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας με «επείγουσα ανακοίνωση» γνωστοποίησε την διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου από το κόμμα.

Το γνωστό μοντέλο και υποψήφια με τους «Σπαρτάτες» στη Λευκάδα, είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στην τηλεόραση δοκιμάζοντας τις δυνατότητες της στο μόντελινγκ, την υποκριτική, το τραγούδι, αλλά και.. αναζητώντας σύντροφο στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα».

Στις auditions του X-Factor, το 2019, η 38χρονη τότε Δομινίκη, ερμήνευσε το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», σε στίχους και μουσική Γιάννη Σπανού και Τασούλας Θωμαΐδου. Τελικά δεν ικανοποίησε τους κριτές με την ερμηνεία της και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του μουσικού show.

Στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» στο Open, με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια, η Δομνίκη τόνισε πως θέλει έναν άντρα, που να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα. Η Δομινίκη τότε αναζητούσε σύντροφο και είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, όπως να είναι πιστός σαν σκύλος, να είναι επιστήμονας στον εγκέφαλο, να έχει κότερο, να είναι ανοιχτοχέρης αλλά και να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Στον τελευταίο κύκλο του GNTM, το 2022, η Δομνίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στις auditions ξεδιπλώνοντας τις υποκριτικές της ικανότητες. Μάλιστα, άφησε άφωνους τους κριτές με τον μονόλογό της. Όταν οι κριτές του ριάλιτι μόδας, την ρώτησαν για τις μελανιές που είχε στα πόδια της, εκείνη αποκάλυψε ότι ήταν λόγω μιας ακρόασης, από την οποία είχε περάσει για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Όπως αποκάλυψε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κριτών, κλήθηκε «να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Καπουτζίδη».

Παράλληλα, η Δομνίκη Παπαδοπούλου διατηρούσε λογαριασμό στο OnlyFans. Η διαρροή φωτογραφιών της από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, ήταν τελικά ο λόγος που οδήγησε στην διαγραφή της από το κόμμα των «Σπαρτιατών». Με «Επείγουσα Ανακοίνωση!», όπως την χαρακτήρισε ο αρχηγός του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, γνωστοποίησε την αποπομπή της από τους «Σπαρτιάτες».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ