Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Δεν μας αφορά η συζήτηση με άλλα κόμματα

Ο Παύλος Χρηστίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα, για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

“Από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο που θα πάω αύριο, καθημερινά συναντώ ανθρώπους που δεν ασχολούνταν με την πολιτική μέχρι τώρα, έβλεπαν τα κόμματα περίεργα και πιστεύω πολύ σε αυτή την αναζωογόνηση της παράταξής μας, διότι πιστεύω στους νέους ανθρώπους και στις νέες ιδέες” τόνισε.

“Είναι αλήθεια, ότι νέος σημαίνει να αλλάζεις τον κόσμο και δεν έχει να κάνει με τι χρώμα μαλλιά έχεις, έχει να κάνει με το πόσο αποφασισμένος και παθιασμένος είσαι για να αλλάξεις όλα αυτά τα οποία σήμερα κρατάνε δέσμια την ελληνική κοινωνία” συμπλήρωσε.

“Δεν μας αφορά η συζήτηση με άλλα κόμματα, δεν με αφορά και εμένα προσωπικά η συζήτηση με άλλα κόμματα” υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης.

“Έχω δύο μεγάλα όχι: όχι στην συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και όχι στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι στη δημιουργία μιας νέας σχέσης με τους πολίτες, που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν άλλες επιλογές” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Διαβάζουμε πάντα τις δημοσκοπήσεις και δεν είναι κάτι που υποτιμάμε στον δημόσιο λόγο. Είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας, όπως είναι και η επαφή με τον κόσμο, που σου στέλνει ένα μήνυμα για το πού βρίσκεσαι. Αν επιβεβαιώνονταν οι δημοσκοπήσεις σε άλλες εσωκομματικές αναμετρήσεις, σήμερα Πρωθυπουργός της χώρας θα ήταν ο κ. Μεϊμαράκης και όχι ο κ. Μητσοτάκης” είπε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ