Πέθανε ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας – Οι δύσκολες στιγμές στη βάπτιση

Ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας, George Brooksbank, πέθανε λίγες ημέρες πριν από τη βάπτιση του εγγονού του.

Ο 72χρονος George Brooksbank, έφυγε από τη ζωή την ίδια εβδομάδα, που είχε προγραμματιστεί η βάπτιση του πρώτου παιδιού της Ευγενίας και του Τζακ στο Ουίνδσορ.  Στη βάπτιση παρευρέθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή κοντά στο Παλάτι δήλωσε στην Dailymail: “Ο George νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό και δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Δεν ήταν καλά εδώ και καιρό. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για τον Τζακ, ο οποίος έχασε τον πατέρα του λίγες ημέρες πριν από την βάπτιση”.

Άλλη πηγή σχολίασε ότι ήταν ένα θαύμα που ο George κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό πέρσι, έπειτα από πέντε εβδομάδες με αναπνευστήρα, αλλά ο ιός επηρέασε την υγεία του.

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν έχασε τη βάπτιση των δισέγγονών της

Η διπλή βάπτιση έγινε χθες, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει το “παρών” αν και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με πόνους στην πλάτη της.

Η βασίλισσα παρευρέθηκε στη διπλή βάπτιση των δύο δισέγγονών της, που έγινε στο παρεκκλήσι στο Ουίνδσορ. Πρόκειται για τα παιδιά της πριγκίπισσας Ευγενίας και της Ζάρα Τίνταλ.

Ωστόσο, είχε πει στους αυλικούς της ότι θα πήγαινε οπωσδήποτε στη βάπτιση των δισέγγονών της. Συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ βάπτισαν το αγοράκι τους Αύγουστο Φίλιππο και η Ζάρα Τίνταλ μαζί με τον σύζυγό της Μάικ επίσης τον γιο τους Λούκας.

Η διπλή βάπτιση έγινε στο παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στην έκταση του Ουίνδσορ. Οι φωτογράφοι κατέγραψαν τη στιγμή που η βασίλισσα αποχωρούσε από την εκκλησία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ