Ραλλία Χρηστίδου: Η ανάρτησή της για το Μέτσοβο και η οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου – “Να ζητήσει συγγνώμη”

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σχετικά με ανάρτηση που έκανε η Ραλλία Χρηστίδου, στην οποία εμφάνιζε, ως χθεσινή, επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, που είχε γίνει το 2019.

Στην ανακοίνωση καλείται «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα fake news κατά του πρωθυπουργού» ενώ τονίζεται ότι «όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Ραλλία Χρηστίδου:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

H επίμαχη ανάρτηση που έκανε η Ραλλία Χρηστίδου και η οποία στη συνέχεια κατέβηκε.

 

Ραλλία Χρηστίδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ