Χαρίτσης: «Γάμος ομόφυλων ζευγαριών τώρα, όχι αύριο»

Βολές κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης, o oποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης ξεκινάει την ανάρτησή του με τη φράση: «Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: τώρα, όχι αύριο» και στη συνέχεια προσθέτει ότι «τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση».

Αναλυτικά γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: τώρα, όχι αύριο

»Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση: το αυτονόητο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών, μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωτερικών ισορροπιών στις τάξεις της κυβέρνησης.

»Ο «φιλελεύθερος» κύριος Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά εμφανίζεται δέσμιος των συντηρητικών και αντιδραστικών φωνών στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Και έτσι πυκνώνουν τα δημοσιεύματα για αναβολή του ζητήματος κάτω από την πίεση του κυρίου Βορίδη και όσων συμφωνούν με αυτόν. Αυτή είναι η Δεξιά στη χώρα μας. Μια παράταξη που αρνείται ένα αυτονόητο δικαίωμα όλων των πολιτών στο όνομα των δικών της εσωτερικών αντιφάσεων.

»Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να την περιμένει. Δεσμεύομαι, ως επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας της Αριστεράς, ότι θα δώσουμε τη μάχη εντός και εκτός Βουλής για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με πλήρη δικαιώματα.

»Και αν η κυβέρνηση συνεχίσει στο δρόμο των αναβολών, θα καταθέσουμε άμεσα σχετική νομοθετική πρόταση. Έτσι ανατρέπεται η ηγεμονία της Δεξιάς. Στην πράξη. Στο πλευρό της κοινωνίας και των κοινωνικών κινημάτων που ζητούν το αυτονόητο: ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες!»

H του Αλέξη Χαρίτση στο Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ