Αλέξης Γεωργούλης: Διαγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία ανάρτησή του για την υπόθεση

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ διαγράφεται από το κόμμα καθώς προχώρησε σε χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στα social media.

Υπόθεση Γεωργούλη: Έρευνα από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλλουσας

Ο Βασίλης Μίγας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα αισχρό σχόλιο στα social media αφήνοντας υπονοούμενα για την καταγγέλλουσα, Ελένη Χρονοπούλου αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αλέξης Γεωργούλης: «Βροχή» οι παραιτήσεις από το γραφείο του – Κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες το άσχημο κλίμα

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων αναφέρει: “Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;» και τονίζει δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Βασίλη Μίγα

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, χαρακτηρίζοντας χυδαία και σεξιστική την ανάρτησή του.

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω – Τον είχα σαν γιο μου»

“O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του” τονίζει η ανακοίνωση.

Τρίτο “χτύπημα”

Η ανάρτηση Μίγα ήταν το τρίτο “χτύπημα” καθώς και οι τοποθετήσεις της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασίας Γαϊταρτζή αλλά και της μητέρας της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η τελευταία έκανε αναπαραγωγή πρωτοσέλιδου της εφημερίδας “Μακελειό”, ωστόσο μετά τον σάλο έσβησε την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη. Η κυρία Γαϊταρτζή ανέφερε σε δική της ανάρτηση: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ