Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Επίθεση με πέτρες και ξύλα στο σπίτι του δράστη – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Επίθεση περίπου 150 ατόμων έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι του 63χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του άγριου φονικού στην Κάτω Αχαΐα.

Κάτω Αχαΐα: «Μετάνιωσα» λέει τώρα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24.news τα άτομα κινήθηκαν προς το σπίτι και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Όπως εκτιμάται, πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί περεταίρω ένταση, ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια και η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

Κάτω Αχαΐα: «Ήταν ατάραχος, λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» – Συγκλονίζει μαρτυρία για τη δολοφονία

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος δράστης μαχαίρωσε περισσότερες από 30 φορές, με μανία τον συνομήλικό του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πίστευε ότι το θύμα είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την σύζυγό του.

Ο δράστης οδηγήθηκε την Τετάρτη στο γραφείο του εισαγγελέα στην Πάτρα.  Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε, δεν απάντησε, ενώ δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Κάτω Αχαΐα: Το σακάκι και η κάμερα «πρόδωσαν» τον δράστη της άγριας δολοφονίας – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Ο τρόπος της συμπλοκής των δύο συνομήλικων ανδρών, αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε το θύμα στο σώμα του, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εικόνα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ