Αλέξης Γεωργούλης: «Βροχή» οι παραιτήσεις από το γραφείο του – Κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες το άσχημο κλίμα

«Βροχή» έπεφταν οι παραιτήσεις από το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στις Βρυξέλλες ήταν κοινό μυστικό ότι το κλίμα μέσα στο γραφείο του ευρωβουλευτή δεν ήταν ποτέ καλό.

Αλέξης Γεωργούλης: Αντιδράσεις για νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ – «Καταδικάζουμε αλλά αν είναι στημένο;»

Από την αρχή της θητείας του, οι πληροφορίες λένε ότι έχει φύγει πολύς κόσμος και ότι επέλεγε κυρίως ασκούμενους, οι οποίοι ήταν πιο χαμηλόμισθοι και «έφευγε ο ένας μετά τον άλλον». Υπήρχαν επίσης αρκετές αναφορές για θέματα συμπεριφοράς.

Πληθαίνουν δε οι πληροφορίες ότι η υπόθεση με την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης είναι εκείνη που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και βγαίνουν στο φως και άλλες καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα ανεπίσημα, οι οποίες όμως, μπήκαν στο αρχείο.

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω – Τον είχα σαν γιο μου»

Η πρώτη είχε γίνει από μία ασκούμενη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε απευθυνθεί στις αρμόδιες  Υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου και κατηγόρησε τον ευρωβουλευτή για σεξουαλική παρενόχληση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και μετά την έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό πώς εξετάστηκε η υπόθεση, καθώς όλες οι διαδικασίες της Ευρωβουλής είναι απόρρητες.

Λοβέρδος για υπόθεση Γεωργούλη: Ξέρουμε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που «έδωσε» το όνομα της καταγγέλλουσας

Επίσης, ένας άνδρας που εργαζόταν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη κατήγγειλε εργασιακό bullying, αλλά επίσης η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ