Αλέξης Γεωργούλης: Αντιδράσεις για νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ – «Καταδικάζουμε αλλά αν είναι στημένο;»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, η ανάρτηση της Αναστασίας Γαϊταρτζή έρχεται να προκαλέσει νέες “αναταράξεις”.

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω – Τον είχα σαν γιο μου»

Η κ. Γαϊταρτζή είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει “πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;”.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. «Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει «στημένο γεγονός». Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου.

Λοβέρδος για υπόθεση Γεωργούλη: Ξέρουμε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που «έδωσε» το όνομα της καταγγέλλουσας

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό τύπο!

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Γεωργούλη: Είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες – Καμία συγκάλυψη

Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει «στημένο γεγονός». Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ