Βόζεμπεργκ: Η επικοινωνία με την Ελένη Χρονοπούλου – «Είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση»

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη. «Ακουγόταν εδώ και καιρό αλλά για κάποια παρενόχληση. Η υπόθεση η συγκεκριμένη (σ.σ. της κ. Χρονοπούλου) δεν είχε ακουστεί».

Αλέξης Γεωργούλης: Πότε θα φτάσει στην Δικαιοσύνη η υπόθεση – Γιατί ζήτησε ακρόαση από τις βελγικές Αρχές

Η ίδια ανέφερε πως «υπήρχε η φήμη μόνο καιρό πριν για παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη, αλλά αόριστα ότι ενδεχομένως ελέγχεται ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής. Το ακούγαμε ως φήμη. Αυτές οι υποθέσεις δυστυχώς παίρνουν χρόνο. Η επιτροπή για την άρση ασυλίας συνεδριάζει μόνο μια φορά τον μήνα. Επειδή μεσολάβησε και ο κορονοϊός και υποστελεχώθηκαν οι υπηρεσίες, αυτά τα θέματα αργούσαν να έρθουν».

«Η σοβαρή καταγγελία της κ. Χρονοπούλου δεν πέρασε μέσα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς γιατί δεν πρόκειται για παρενόχληση συνεργάτη. Έγινε στις αρχές και έπειτα η ίδια πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ιατρικά ο βιασμός και η κακοποίηση όπως επικαλείται. Την ξέρω προσωπικά, είναι μια σοβαρή κοπέλα και καλή συνάδελφος δικηγόρος. Είναι εξαιρετική υπάλληλος και χαίρει εκτιμήσεως στο ευρωκοινοβούλιο» περιέγραψε η κ. Βόζεμπεργκ.

Υπόθεση Γεωργούλη: Τι λένε ηθοποιοί για την καταγγελία σε βάρος του – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχουμε όλοι την ίδια πληροφόρηση. Ενδεχομένως ο κ. Παπαδημούλης ως αντιπρόεδρος μπορεί να γνώριζε κάτι παραπάνω» σχολίασε.

«Η υπόθεση της κ. Χρονοπούλου δεν είχε γίνει γνωστή. Μόνο για παρενόχληση συνεργάτη του κ. Γεωργούλη και δεν διευκρινίστηκε ποτέ. Εκείνη καταγγέλθηκε σε ειδική επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου. Είναι διαφορετικός ο τρόπος. Η κ. Χρονοπούλου προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό, είναι κόρη εξαιρετικού συναδέλφου, δεν το είπε στους γονείς της» επεσήμανε.

Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση Γεωργούλη: «Τα θύματα φοβούνται – Τιμωρείται το δικαίωμα στην αλήθεια» » – ΒΙΝΤΕΟ

«Το κορίτσι είναι σε κατάσταση μεγάλης ψυχολογικής επιβάρυνσης από τον διασυρμό που υφίσταται. Μίλησα μαζί της προχθές, είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση. Εμπιστεύεται την δικαιοσύνη και έχει ακολουθήσει τον δρόμο της ευπρέπειας» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ