“Ρουκέτες” Καμμένου: Η κυβέρνηση σχεδιάζει διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Έξι εφιάλτες χρειάζεται ο Τσίπρας και τους έχει βρει – ΒΙΝΤΕΟ

Σχέδιο διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Βούτση και τον ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος , κάνοντας λόγο για αχαριστία από τον κ. Τσίπρα.

«Ίσως μιλάω για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ γιατί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Βούτσης επεξεργάζεται την διάλυσή του κόμματος, όπως έγινε με το Ποτάμι», είπε ο κ. Καμμένος.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος της Βουλής, σε συζήτηση με δημοσιογράφο διάβασαν μαζί το άρθρο 15 παράγραφος 2 [του κανονισμού της Βουλής], και του εξήγησε ότι όταν μείνουν 5 βουλευτές σε μια κοινοβουλευτική ομάδα αυτοί πρέπει να είναι εκλεγμένοι στο κόμμα αυτό. Έτσι ο Κουίκ γίνεται υπουργός γιατί θα αντικαταστήσει τον Παπαχριστόπουλο. Λυπάμαι πολύ κύριε Τσίπρα, δεν το περίμενα από σας».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του Πρωθυπουργού σημείωσε, επίσης, πως «λυπάμαι γιατί μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης μετατράπηκε σε κυβέρνηση αποστατών».

«Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι μία και μόνο ελληνική. Σήμερα γελάνε όλοι παρέα, Σλάβοι, Αλβανοί, ο κ. Κοτζιάς, οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ και έξι… εφιάλτες που θα πουλήσουν αιώνων ιστορία και πολιτισμό, μία εθνική προδοσία», υπογράμμισε.

Όπως είπε, «οι αλυτρωτισμοί έχουν θεριέψει. Η συμφωνία αυτή μετατοπίζει το πρόβλημα μέσα στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια τόνισε πως εξ αρχής οι ΑΝΕΛ είχαν αντιταχθεί σε λύση με τη χρήση του όρου Μακεδονία, ενώ έκανε αναφορά και στη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζόρτζ Σόρος: «Το ποιοι δουλεύουν για τον Σόρος θα το δούμε πολύ σύντομα».

Κατήγγειλε επίσης ταύτιση απόψεων της ΝΔ με τον Νίκο Κοτζιά, ενώ θετικά σχόλια επιφύλασσε για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. «Είπε αυτό που πιστεύουμε και εμείς: η Μακεδονία είναι μία και ελληνική», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Επεσήμανε επίσης πως η Ελλάδα με τη Συμφωνία των Πρεσπών πήρε λιγότερα και «αυτό θα επηρεάσει αρνητικά και τη σχέση μας με την Τουρκία. Όταν θα δούμε στρατιωτικές εξοπλιστικές συνεργασίες μεταξύ “Βόρειας Μακεδονίας” και Τουρκίας τότε θα καταλάβουμε τι σημαίνει Συμφωνία των Πρεσπών».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ