“Βόμβα” Καμμένου: Καταγγέλλει απόπειρα διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ από ΣΥΡΙΖΑ και Βούτση – ΒΙΝΤΕΟ

Απόπειρα διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ από την ομάδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Βουλής κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή , κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Ίσως παίρνω τον λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Η ομάδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ απεργάζεται μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής το σενάριο της διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι δεν θα αντισταθούμε σε μια απόλυτη αχαριστία” τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. “Απέναντι σε έναν εταίρο σας που ήταν δίπλα σας τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι που βγήκε η Ελλάδα από τα μνημόνια” πρόσθεσε.

“Πριν από λίγο ο κ. Βούτσης κάλεσε έναν δημοσιογράφο να διαβάσουν μαζί το άρθρο 15 του κανονισμού της βουλής και του εξήγησε ότι όταν σε ένα κόμμα μείνουν πέντε βουλευτές θα πρέπει αυτοί να είναι εκλεγμένοι από το ίδιο ψηφοδέλτιο. Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Κουίκ γίνεται υπουργός. Διότι όταν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος θα τον αντικαταστήσει προκειμένου να φύγει από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ και δεν το περίμενα από εσάς” συνέχισε ο κ. Καμμένος.

“Εχει έξι μέλη η Κ.Ο., μαζί με τον κ. Φωκά. Αν ο κ. Παπαχριστόπουλος παραιτηθεί, την έδρα του την παίρνει ο κ. Κουίκ ο οποίος θα ανταλλάξει την έδρα του με την υπουργική καρέκλα προκειμένου οι βουλευτές να μείνουν πέντε, κι αν ο κ. Νικολόπουλος δεν έρθει ως συνεργάτης βουλευτής σαν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, οι ΑΝΕΛ χάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Αυτό ήταν άκρως προσχεδιασμένο” επεσήμανε.

“Δεν πειράζει όμως , γιατί αν φύγουμε έτσι τουλάχιστον θα καταλάβουν ο λαός και όσοι πίστευαν ότι παίξαμε εμείς παιχνίδι με το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, ότι δεν κάναμε καμία συναλλαγή” συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ