Χάρης Θεοχάρης: Με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ότι είχε δεχθεί όταν ήταν γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης. 

Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph είπε: “Το γραφείο μου δέχονταν τηλεφωνήματα με κάποιους που έλεγαν “πείτε του ότι το σπάσιμο των ποδιών του κοστίζει μόλις 5.000 ευρώ”… Έλαβα πάρα πολλές απειλητικές επιστολές. Έπρεπε να έχω αστυνομική συνοδεία. Ακόμη έχω”

“Ο Χάρης Θεοχάρης κατάλαβε πραγματικά ότι είχε κάνει εχθρούς όταν δέχθηκε απειλές ότι θα του σπάσουν τα πόδια” αναφέρει στην αρχή του άρθρου του ο δημοσιογράφος της Telegraph.

“Λίγους μόλις μήνες αφότου ανέλαβε επικεφαλής της γγ. Εσόδων στην Ελλάδα, έγινε σαφές ότι προκαλούσε συμφέροντα με τις προσπάθειές του για την πάταξη της ενδημικής φοροδιαφυγής η οποία στερεί από την Αθήνα εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο” αναφέρει το δημοσίευμα.

Aναφερόμενος στη θητεία του ως γενικός γραμματέας Εσόδων, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι “ήθελαν να είμαι υπάκουος. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου, αλλά μετά έπρεπε να φύγω”.

Σχετικά με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Χάρης Θεοχάρης σημείωσε: Νομίζω ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος. Όμως υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα του τι βρίσκεται μπροστά μας. Είναι ναρκοπέδιο”.

 

Διαβάστε επίσης:

“Σεισμός” σε twitter και facebook για τον Βαρουφάκη – ΦΩΤΟ

Τσίπρας: Σύντομα θα φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ