Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά εποχής του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Την σειρά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, την περιμένουν με ανυπομονησία οι τηλεθεατές, καθώς το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το thessaliatv.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει στη Λάρισα, όπου και διαδραματίζεται η σειρά. Μάλιστα στα γυρίσματα συμμετέχουν και Λαρισαίοι ηθοποιοί ως βοηθητικοί ρόλοι, καθώς και κομπάρσοι.

Πηγή: thessaliatv.gr
Πηγή: thessaliatv.gr
Πηγή: thessaliatv.gr
Πηγή: thessaliatv.gr
Πηγή: thessaliatv.gr
Πηγή: thessaliatv.gr

 

Παράλληλα backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα μοιράστηκε με τον κόσμο και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη. Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται την Στάσα, μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.

 

Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

Η σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» βασίζεται στο βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Κεντρικό στοιχείο της πλοκής είναι ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα.

Η ιστορία διαδραματίζεται στον κάμπο της Λάρισας στα τέλη του ’50. Δύο δολοφονίες έχουν συγκλονίσει την περιοχή την ώρα που η κατηγορούμενη ετοιμάζεται να εκτελεστεί. Με αναδρομή στο παρελθόν, η ιστορία θα ξετυλιχτεί από την αρχή με έντονο σασπένς και μεγάλες ανατροπές.

Ελληνική επαρχία, τέλη του ’50. Καμπάνες, ετοιμασίες, προικιά, λουλούδια, στολισμοί, παραδοσιακή κουλούρα, ντύσιμο νύφης. Γάμος. Αντί για γέλια, δάκρυα. Αντί για χαρές, πρόσωπα παγωμένα, βλέμματα καθηλωτικά. Αντί για τραγούδια, κραυγή.

«Το Προξενιό της Ιουλίας» είναι μια ωδή στην ελληνική παράδοση. Στο πρόσωπο της Ιουλίας διακρίνονται καθαρά οι γυναίκες του τότε, οι οποίες ήταν δέσμιες της μοίρας τους και δεν είχαν την ευθύνη της ζωής τους. Ο έρωτας πάντα καταδικασμένος σε μια κοινωνία που οι ηθικοί νόμοι έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών: Μελέτης Ηλίας, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Ηλίας Βαλάσης.

Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ