The Mandalorian & Grogu: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα ταινία Star Wars – Δείτε την πρώτη φωτογραφία

Φανταστικά νέα για τους fans του Star Wars, καθώς η επιτυχημένη σειρά του Disney+, «The Mandalorian», που εντυπωσίασε το κοινό από τον Μάρτιο του 2020, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη με ένα κινηματογραφικό sequel.

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση που έγινε στο StarWars.com την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, επιβεβαιώθηκε ότι η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά του Disney+ θα βγει στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία, η οποία θα έχει τον τίτλο «The Mandalorian & Grogu», θα μπει σε πλήρη παραγωγή τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα με την απροσδόκητη αποκάλυψη, ο Jon Favreau – ο ιθύνων νους πίσω από το The Mandalorian – εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που θα δει τον Din Djarin, τον ομώνυμο χαρακτήρα, και τον Grogu/Baby Yoda να κάνουν το άλμα από τη μικρή οθόνη στους κινηματογράφους και τις ανεξάρτητες αίθουσες σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

«Μου άρεσε να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas», δήλωσε ο Favreau. «Η προοπτική να φέρω τον Mandalorian και τον μαθητευόμενό του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική».

«Ο Jon Favreau και ο Dave Filoni εισήγαγαν στο Star Wars δύο νέους και αγαπημένους χαρακτήρες και αυτή η νέα ιστορία ταιριάζει απόλυτα στη μεγάλη οθόνη», πρόσθεσε η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy.

Το «The Mandalorian & Grogu» θα σκηνοθετηθεί από τον Favreau, με τον πρώην ηθοποιό της Marvel να είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας μαζί με την Kennedy και τον Filoni, ο τελευταίος εκ των οποίων τοποθετήθηκε ως επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Lucasfilm τον Νοέμβριο του 2023.

Star Wars: Δείτε την πρώτη εικόνα από το «The Mandalorian & Grogu»

The Mandalorian & Grogu

Πολλές νέες ταινίες Star Wars

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν ανακοινώθηκαν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το «The Mandalorian & Grogu», αλλά το άρθρο του StarWars.com επιβεβαιώνει ότι θα είναι η πρώτη από μια σειρά νέων ταινιών Star Wars που βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη στη Lucasfilm.

Πρόκειται για την ήδη ανακοινωθείσα ταινία για την εποχή της High Republic από τον σκηνοθέτη του “Indiana Jones 5” και του “Logan”, James Mangold, μια ταινία μετά το επεισόδιο IX από την Sharmeen Obaid-Chinoy που θα δει την Daisy Ridley να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Jedi Master Rey Skywalker, και την ταινία υπό την καθοδήγηση του Filoni που θα φέρει μαζί τους χαρακτήρες από το «The Mandalorian», το «Star Wars: Ahsoka» και πιθανώς το «Star Wars: Skeleton Crew» για να πολεμήσουν τον Grand Admiral Thrawn.

Θα υπάρξει 4η σεζόν για το «The Mandalorian»;

Σύμφωνα με το Deadline, η 4η σεζόν του «The Mandalorian» βρίσκεται επίσης σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης στη Lucasfilm. Αν αυτό αληθεύει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κυκλοφορήσει πρώτα η νέα σεζόν της σειράς ή η ταινία «The Mandalorian & Grogu».

Η ταινία «The Mandalorian & Grogu»

Το «The Mandalorian & Grogu» πιθανότατα θα είναι ένα επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία αυτών των δύο πολυαγαπημένων χαρακτήρων. Τελευταία φορά τους είδαμε να ζούσαν μαζί ειρηνικά στον πλανήτη Nevarro. H ταινία μπορεί να επικεντρωθεί στην εκμάθηση των τρόπων του Mandalore από τον Grogu. Ο Mando είχε επίσης συμφωνήσει να βοηθήσει τη New Republic να κυνηγήσει κάποιους από τους εχθρούς της, οπότε, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι επίσης στην ιστορία.

Θα είναι ο Pedro Pascal στο «The Mandalorian & Grogu»

Η παραγωγή της νέας ταινίας Star Wars θα ξεκινήσει το 2024 – πράγμα που θα καθιστούσε πολύ δύσκολο για τον πρωταγωνιστή Pedro Pascal να συμμετάσχει σε αυτήν. Θα βρίσκετε θα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «The Last of Us» για μερικούς μήνες από τον Φεβρουάριο και είναι πιθανό να ηγηθεί σύντομα και της ταινίας «Fantastic Four», της οποίας τα γυρίσματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν φέτος.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Pedro Pascal δεν θα συμμετέχει στην ταινία. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει βρεθεί στα γυρίσματα και στο κοστούμι για το The Mandalorian εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει ότι ο Favreau θα μπορούσε ουσιαστικά να γυρίσει ολόκληρη την ταινία, ή τουλάχιστον τεράστια κομμάτια της, χωρίς αυτόν, και να τον φέρει αργότερα για να κάνει voiceover.

πηγή: FOXreport.gr

Meta: Περιορίζει το περιεχόμενο για εφήβους σε Facebook και Instagram – Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε

Xbox: Έρχονται αποκαλύψεις για το νέο παιχνίδι με τον Indiana Jones – Όσα θα δούμε στο πρώτο Developer Direct του 2024

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ