Συγκινημένη στον “αέρα” της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου – Όσα είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Με μια σφιχτή αγκαλιά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έκλεισε η Κατερίνα Καινούργιου τη συνέντευξη που της παραχώρησε, στην οποία μίλησε για την επίθεση με το βιτριόλι και τη δράστιδα.

“Εσάς που μας παρακολουθείτε ευχαριστεί η Ιωάννα. Εσείς είστε η δύναμή της και συγκινούμαι πάρα πολύ όταν εμείς οι Έλληνες, συσπειρωνόμαστε για κάτι καλό, μπορούμε να βοηθήσουμε, να πάμε μπροστά και να στηρίξουμε και να δώσουμε τέλος σε τέτοια περιστατικά” περιέγραψε η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη.

Σε αρκετά σημεία μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε παύσεις, και η φωνή της ‘έσπαγε”.

Ιωάννα Παλιοσπύρου- βιτριόλι

“Η Ιωάννα ζητά τη βοήθειά σας, τον καλό σας λόγο, θέλει να ακούσει την ενθάρρυνση. Η δύναμή της είστε εσείς. Ένας καλός λόγος, ένα “είμαστε δίπλα σου”” πρόσθεσε.

“Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, είμαι τρομερά συγκινημένη και ευγνώμων, όχι που παρουσίασα μέσα από την εκπομπή μου τη συγκεκριμένη εξομολόγηση, αλλά που γνώρισα από κοντά τον άνθρωπο, που με εμπιστεύτηκε, μου άνοιξε την καρδιά του και από χθες είμαι πολύ διαφορετική, στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, που αντιμετωπίζω την εμφάνισή μου, τα κόμπλεξ που μπορεί να έχω…” σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Δεν λέω ότι αλλάζεις από την μια ημέρα στην άλλη, αλλά αυτό που συνέβη στην Ιωάννα χωρίς λόγο και αιτία, μπορεί να συμβεί σε εμένα και σε εσάς. Έτσι, από μια εμμονή…” συμπλήρωσε.

“Η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος ακομπλεξάριστος, αλλά αυτό δεν έγινε μετά το τραγικό συμβάν, έτσι ήταν πριν από την επίθεση” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Ένιωθα τόσο μικρή δίπλα της, καμπούριαζα” σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ συζητούσε με τους συνεργάτες της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι αναφέρθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έχω ενημερωθεί από τους δικηγόρους μου για τις έρευνες της Αστυνομίας για πιθανό συνεργό» είπε και πρόσθεσε:

«Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός και να είναι ελεύθερος».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ενόχλησε ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. “Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υπάρχουν στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν από τους δύο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, προσπάθησα και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο και δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο- εάν είναι αυτός ο λόγος- έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία”.

Όπως είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, “στα μηνύματα της δράστιδος απαντούσα και προσπαθούσα να βοηθήσω. Εκείνη ήξερε ότι δεν είχα καμία σχέση μαζί του και της το είπα”.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι “η μόνη επαφή που είχα ήταν μια φορά τον χρόνο ή δύο φορές τον χρόνο σε κάποιο φιλικό σπίτι, σε μια γιορτή και ανταλλάσσαμε δύο κουβέντες. Μια τυπική κοινωνική συναναστροφή ήταν. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ