Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η περιγραφή συναδέλφου της Ιωάννας

Συγκλονίζει η περιγραφή συναδέλφου της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την ημέρα που έγινε η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γιάννης Βασιλικόπουλος, «η σχέση μας με την Ιωάννα ήταν επαγγελματική, τυπική. Δεν είχαμε περαιτέρω διαλόγους για να καταλάβω εάν πιεζόταν από κάτι».

«Τη δουλειά της την έκανε σωστά και επαγγελματικά, άψογα. Η κα Παλιοσπύρου ήταν στο κομμάτι των διοικητικών υπαλλήλων και εμείς το κομμάτι των πωλήσεων. Ήταν άψογη» πρόσθεσε ο ίδιος.

βιτριόλι- Ιωάννα

Περιγράφοντας τα όσα έγιναν την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, ο κ. Βασιλικόπουλος τόνισε ότι «ήμουν στο γραφείο στον 3ο όροφο και αυτό που ακούσαμε ήταν φωνές, πανικό. Αυτό που νομίζαμε ήταν ότι μάλλον έγινε τροχαίο γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή».

Όπως είπε, «δεν πήγε το μυαλό κανενός ότι συνέβη αυτό το φρικιαστικό περιστατικό. Κατεβήκαμε να δούμε τι έγινε. Και με το πού είδαμε το οξύ χυμένο παντού στον χώρο, πάθαμε σοκ. Πόσω μάλλον στη γυναίκα».

βιτριόλι-Ιωάννα

Σχετικά με το εάν είχε δει την κατηγορούμενη το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή, είπε ότι δεν την είχε δει ποτέ στην περιοχή και στο σημείο.

Σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει με την Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι, ο πρώην συνάδελφός της τόνισε ότι «δεν έχουμε μιλήσει ξανά με την Ιωάννα και δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να σταθώ απέναντι σε αυτή τη γυναίκα».

Δείτε όσα δήλωσε ο συνάδελφος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ