Επίθεση με βιτριόλι: Χυδαίες εκφράσεις από τη μητέρα της κατηγορουμένης

Άκρως επιθετική και με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων παρουσιάστηκε η μητέρα της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, σε κλήση της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού από την εκπομπή «Τ Live» για να τη ρωτήσει αν ήθελε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις για τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, απάντησε με αγένεια και επιθετικότητα.

«Δεν ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από εκεί…» ήταν η απάντηση της μητέρας της 37χρονης κατηγορούμενης.

Επίθεση με βιτριόλι: Ήταν “επαγγελματική” αποκαλύπτει μάρτυρας “κλειδί”

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναμένεται να καταθέσει “πολύ σοβαρά στοιχεία” στη δίκη της 36χρονης δράστιδος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μία ημέρα μετά την συγκλονιστική εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, ο μάρτυρας “κλειδί” αποκαλύπτει ότι η φρικτή επίθεση ήταν “επαγγελματική” και διαβεβαιώνει ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο όσα έχει δει και έχει ακούσει.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κεσόγλου, ιδιοκτήτη κουρείου στην Καλλιθέα, όπου η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην Ιωάννα πριν από ενάμιση χρόνο.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βίωσε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας

“Η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, να ζήσει”, δηλώνει ο αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος βρέθηκε και χθες στο δικαστήριο καθώς γνωρίζει το θύμα και όπως είπε, “η Ιωάννα ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη”.

Αναφερόμενος στη διακοπή της δίκης και την απουσία της κατηγορουμένης, τόνισε ότι “περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε και η Ιωάννα ήταν δίπλα στους φίλους, σε όλους τους μάρτυρες και απλά άκουγε”.

βιτριόλι-Ιωάννα

Ο Θεόδωρος Κεσόγλου πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και ξεκαθαρίζει πως “θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και το τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω, για να βοηθήσουμε, να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει”.

Μάλιστα, όπως προσθέτει, τα στοιχεία που θα καταθέσει είναι “πολύ σοβαρά”.

Αναφερόμενος στη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, σχολίασε πως “ήταν πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε”.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν πριν από ενάμιση χρόνο, περιέγραψε ότι “η Ιωάννα με τα πόδια, μέσα σε αυτό το χάος, μπόρεσε και έκανε τα βήματά της προς το φαρμακείο, μόνη της”.

Επίθεση με βιτριόλι: Το “ευχαριστώ” της Ιωάννας σε όσους την στηρίζουν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκίνησε το πανελλήνιο με την παρουσία της, χθες, στην πρώτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, που εξαπέλυσε εναντίον της η 36χρονη κατηγορούμενη, τον Μάιο του 2020.

Η Ιωάννα επέδειξε μεγάλο ψυχικό σθένος, γενναιότητα και ανωτερότητα προσερχόμενη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σε αντίθεση με την κατηγορούμενη η οποία επέλεξε να μην παραστεί στην πρώτη ημέρα της δίκης και να μην έρθει αντιμέτωπη με το θύμα της.

 

βιτριόλι-Ιωάννα

Σήμερα, η Ιωάννα θέλησε να στείλει το δικό της “ευχαριστώ” σε όσους την στηρίζουν με τα μηνύματά τους, αλλά και σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο. “Ο κόσμος μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της στον ΑΝΤ1.

“Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο”, ανέφερε συγκεκριμένα η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι καταθέσεις του 40χρονου και ο λόγος που δεν πήγε στη δίκη

Τα όσα φέρεται να είπε ο 40χρονος στις δύο καταθέσεις που έδωσε στις 10 και 11 Ιουνίου του 2020 για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος κατέθεσε το πώς γνωρίστηκε με την 36χρονη κατηγορουμένη σε καφενείο στου Ζωγράφου. Εν συνεχεία ανέφερε ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger φιλικά για να αναπτύξουν ελεύθερη ερωτική σχέση για μία διετία. Υποστήριξε ότι στη σχέση αυτή δεν υπήρχε πίεση ούτε έμεναν μαζί με την δράστιδα της επίθεσης, απλά κατοικούσαν στην ίδια περιοχή.

Σε ό,τι αφορά το θύμα, την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε πως του προτάθηκε ως φίλη σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και της έκανε αίτημα φιλίας έχοντας ανταλλάξει 4-5 φορές τυπικά μηνύματα.

Μία μέρα αργότερα ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει ξανά προσθέτοντας μία φράση στα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η κατηγορουμένη ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς πίεση και καλό παιδί».

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του 40χρονου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δύσκολες ώρες περνά ο 40χρονος που εν αγνοία του έγινε “πέτρα του σκανδάλου” και εμμονή της 36χρονης που επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως φέρεται να είπε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του θέλει να απεμπλακεί απ’ αυτή την υπόθεση. Νιώθει εν μέρει θύμα και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή του απουσία από τη δίκη, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον δεν πήγε στο δικαστήριο για να αποφύγει την έκθεση στα φλας της δημοσιότητας και αδυνατεί να αντιληφθεί γιατί έχει εμπλακεί σ’ αυτή την υπόθεση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκίνησε το πανελλήνιο με την παρουσία της, χθες, στην πρώτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, που εξαπέλυσε εναντίον της η 36χρονη κατηγορούμενη, τον Μάιο του 2020.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ