Η αποκάλυψη για την Ιωάννα και την επιστροφή της στον τόπο της επίθεσης

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μπορεί χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ιωάννα να έφτασε με την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της και με τη στάση της να έστειλε ηχηρό μήνυμα θάρρους και ψυχικού σθένους, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, δεν ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε από το σπίτι της.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η κα Άννα που εργάζεται στην Καλλιθέα, «την είδα να έχει έρθει εδώ το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο. Ήρθε με τον υπεύθυνο της εργασίας της για να κανονίσει κάτι για τη δουλειά της».

Όπως είπε η ίδια, «ήταν με την ίδια περιβολή. Φορούσε τη μάσκα σιλικόνης, καπέλο και γάντια. Δεν μίλησε, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει».

Σύμφωνα με την κα Άννα, «η κοπέλα ήταν αγνώριστη. Την ξέραμε, ήταν πολύ ευγενική και καλό παιδί».

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Ο κ. Σταθόπουλος που έχει καφέ δίπλα από το κτίριο όπου δούλευε η Ιωάννα περιγράφει τις πρώτες εκείνες δραματικές στιγμές από την επίθεση με βιτριόλι.

«Δυστυχώς ήμουν από τους πρώτους που είδα την κοπέλα να βγαίνει έξω από το κτίριο. Είμαι 40 χρόνια εδώ και τέτοιο γεγονός δεν έχουμε ξαναζήσει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ακούσαμε βοήθεια- βοήθεια, πεταχτήκαμε έξω και είδαμε την κοπέλα να τρέχει προς το φαρμακείο που είναι 30 μ. από εδώ. Είδαμε ότι ήταν βρεγμένη, κόκκινη στο πρόσωπο, στο λαιμό και τα χέρια, πέταξε τα ρούχα της γιατί την έκαιγαν και έμεινε με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός και η κόρη της την βοήθησαν και της έδωσαν κάτι για να ντυθεί».

Σύμφωνα με την περιγραφή του, «φωνάξαμε και τον διευθυντή της ασφαλιστικής όπου δούλευε και την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο. Δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι συνέβη. Η Ιωάννα το κατάλαβε ότι της έριξαν καυστικό υγρό».

«Με έκαψαν και πονάω , φώναζε. Ήταν ανατριχιαστικό να δούμε αυτό το πράγμα» κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ