Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο ριάλιτι – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Μαχητές και Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας έχασαν στον αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη δύσκολη θέση να επιλέξουν κάποιον δικό τους.

Όμως, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να τους κάνει ένα πρωταπριλιάτικο αστείο πριν από τη ψηφοφορία που αν μη τι άλλο ήταν άκρως επιτυχημένη και τους έκοψε το αίμα!

«Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε στο φετινό Survivor είχαμε πολλές αποχωρήσεις παικτών, είτε οικειοθελείς είτε λόγω τραυματισμών. Φέτος έχουν λείψει αρκετοί παίκτες. Αυτή η απουσία με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθεί. Πήραμε την απόφαση να προστεθούν δύο παίκτες. Ένας για κάθε ομάδα! Αυτές οι προσθήκες θα είναι και οι τελευταίες του φετινού Survivor. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι νέοι, έχουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Είναι δύο άντρες παίκτες που έβαλαν τη δική τους υπογραφή σε αυτό το παιχνίδι. Με την αγωνιστικότητά τους, τη μαχητικότητά τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα. Η βοήθειά τους και στο αγωνιστικό κομμάτι και στην επιβίωση θα είναι σημαντική. Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω τους δύο άντρες που θα ενισχύσουν τις δύο ομάδες! Υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες του Survivor 2024. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Επίσης θα σας πω καλό μήνα γιατί είναι Πρωταπριλιά! Ο Τάκης μαζί με τον Μάριο έχουν κερδίσει το ταξίδι τους για το πάρτι της Ένωσης. Επίσης μαζί τους θα έρθει η κ. Κολοβού που κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού!».

Ωστόσο, η ώρα της ψηφοφορίας για τους Μαχητές ήρθε και πρέπει να δώσουν έναν συμπαίκτη τους για να αποφασιστεί ενδεχομένως και το φύλο του αγωνίσματος.

Οι παίκτες αποφάσισαν και ψήφισαν! Ο παίκτης που βγήκε στον τάκο δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη.

Ο Σταμάτης όταν άκουσε το αποτέλεσμα δεν το περίμενε αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, οι κόντρες και οι διαμάχες που έχουν προκύψει μέσα στην ομάδα έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να ψηφιστεί!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ