Μπέσσυ Αργυράκη: Η αντίδραση αστυνομικού όταν πήγε να τον ασφαλίσει – «Δεν θυμάμαι αν έκανα ασφάλεια εκείνη την ημέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές» βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο των επιτυχιών, τις άγνωστες ιστορίες από την προσωπική ζωή της και τη Eurovision, την επαγγελματική της καριέρα, ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με πελάτη της ούσα ασφαλίστρια.

«Έψαχνα με εκείνο το βιβλιαράκι να βρω στο Κερατσίνι έναν αστυνομικό που πήγα να ασφαλίσω. Τότε δεν υπήρχε το GPS. Είχα πάρει, ευτυχώς, μία φίλη και μιλάγαμε. Ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε… Τους είχα πει από το τηλέφωνο ότι θα έρθω να δούμε τις ανάγκες σας και τα λοιπά… “Πως σας λένε;” “Αργυράκη”.», είπε αρχικά

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Πάω λοιπόν χτυπάω το κουδούνι και με το που ανοίγει με αναγνωρίζει. Λέω “γειά σας είμαι η κυρία…” και μένει έτσι και κλείνει την πόρτα. “Ελένη, Ελένη, τρέξε γρήγορα. Είναι η Μπέσσυ Αργυράκη έξω από την πόρτα μας. Ανοίγει ξανά την πόρτα, μπαίνω μέσα… Λέει, “δεν καταλάβαμε ότι είσαστε εσείς”.

Τι την πολυκατοικία φώναξε, τι μαζευτήκαμε καμιά 30αριά στο σπίτι… Δεν θυμάμαι μόνο αν έκανα ασφάλεια εκείνη την ημέρα. Πάντως, χάρηκε όλη η πολυκατοικία», περιέγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ