Survivor All Star: «Το θεωρώ δίκαιο» – Η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του

Εκτός Survivor All Star βρίσκονται πλέον ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, καθώς, όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Έρχεται «βόμβα» και με τον Μαρτίκα; Η αποκάλυψη για επικοινωνία που είχε με την αδελφή του

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, ότι ο Γιωρίκας Πηλίδης είχε παραβιάσει τον κανόνα επικοινωνίας και είχε επαφή με την Ελλάδα, ενώ ο Ηλίας Γκότσης παραβίασε τον κανονισμό για το φαγητό.

Η επί σειρά ετών σύντροφος του αθλητή της πάλης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποβολή του από το Survivor All Star.

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε τρόπο να πάρει φαγητό. Νομίζω πως τον δικαιολογώ, είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης», δήλωσε αρχικά η Όλγα Καρπουζίδου.

Όπως είπε, το θεωρεί δίκαιο από την στιγμή που είχαν αποβληθεί προηγουμένως και οι Δαλάκα – Χατζηανδρέου για παραβίαση των κανονισμών. «Το θεωρώ δίκαιο (σσ. να αποβληθεί), βέβαια, γιατί έφυγαν και τα κορίτσια γι’ αυτόν τον λόγο. Δεν μπορούν να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια», τόνισε η σύντροφος του αθλητή της πάλης.

Διευκρίνισε ότι ο Γιώργος δεν επικοινώνησε ούτε με την ίδια, ούτε με τους γονείς του. «Από τον Γιώργο δεν δέχθηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε το αποκλείω σίγουρα, γιατί νομίζω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο. Ούτε η παραγωγή με πήρε να με ενημερώσει τι γίνεται», απάντησε η Όλγα Καρπουζίδου.

Σε ερώτηση εάν προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή, είπε: «Εγώ είχα στείλει τις προάλλες, στο πρώτο spoiler που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Γιώργος. Μου είπαν όχι. Δεν περίμενα να μου πουν και κάτι άλλο, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα».

Σχολιάζοντας την ατάκα του Ηλία Γκότση στον Νίκο Μάρτζη ότι «θα έχουμε και κινητό», είπε ότι το θεώρησε χιουμοριστικό. «Περιμένω να γυρίσει, να είναι καλά. Μου έλειψε πάρα πολύ», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ σε ερώτηση εάν θα ήθελε να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, είπε: «Είμαστε 7 χρόνια μαζί, όλα είναι στα σχέδια».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ