Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο ο 17χρονος που ξυλοκόπησε την μητέρα του

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο 17χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στην 54χρονη μητέρα του, στο διαμέρισμα όπου διαμένουν επί της Νικολάου Πλαστήρα, στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονές μου» φώναζε ο 17χρονος που επιτέθηκε στην μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς ότι τραυματίστηκε και ο ίδιος την ώρα που χτυπούσε την μητέρα του κι έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Τρίτης (28/3). Σύμφωνα με μαρτυρίες, ξέσπασε καβγάς μεταξύ της 54χρονης μητέρας και του γιου της, ο οποίος έχασε κάθε έλεγχο και της επιτέθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος ξυλοκόπησε την μητέρα του, την χτύπησε στο πάτωμα και τον τοίχο, ενώ την τραυμάτισε και με αιχμηρό αντικείμενο.

Νέα Σμύρνη: 17χρονος ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την μητέρα του – Ο άγριος καβγάς που προηγήθηκε

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της, στα χέρια και στο κεφάλι.

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσε την μητέρα του

«Σκότωσα τους δαίμονές μου»

Ο 17χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα φορούσε πάνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του, που είναι ρακοσυλλέκτρια, δεν τον άφηνε να βγαίνει από το σπίτι.

Είναι ενδεικτικό ότι, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, αμέσως μετά την επίθεση ο 17χρονος βγήκε ημίγυμνος στον δρόμο  και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «σκότωσα τους δαίμονές μου».

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 17χρονο, τον οποίο οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα της οικογένειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ