Survivor All Star: «Πυρά» Καραγκούνια σε Βασάλο – «Aλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»

Παρεξήγηση προκλήθηκε στο Survivor All Star ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν για την ψηφοφορία ο δεύτερος αστειευόμενος είπε ότι «ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα».

Χαμός στο Survivor All Star: Μελίνα και Σταυρούλα τσακώνονται για τα… μάτια του Βασάλου

Η ατάκα αυτή φαίνεται να ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τάκη «τραγικό» ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να του λέει κάτι τέτοιο όταν δεν ξέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή.

«Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας σε δήλωση του στην κάμερα του  Survivor All Star.

Survivor All Star: Ένταση στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ενοχλημένος με τη χθεσινή του υποψηφιότητα εμφανίστηκε ο Τάκης , ο οποίος έριξε τα βέλη του κατά του Βασάλου, κατηγόρησε τους συμπαίκτες του πως θα έπρεπε να είχαν υποδείξει τον Κωνσταντίνο ως υποψήφιο στη θέση του.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότοπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor All Star: Ανατροπή στο συμβούλιο – Δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

«Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», τονίζει ο παίκτης του Survivor All Star.

«Περίμενα ότι θα είναι ο Βασάλος υποψήφιος στη θέση μου», σημειώνει στη συνέχεια.

«Με διέκοπτε και με ειρωνευόταν. Έκανα ένα black houmor, είπα ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα», αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ο Τάκης Καραγκούνιας, έχοντας παραδεχτεί το λάθος του.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Βασάλος.

«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», είπε από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ