Χαμός στο Survivor All Star: Μελίνα και Σταυρούλα τσακώνονται για τα… μάτια του Βασάλου

Έρωτες, εντάσεις και μία αποχώρηση θα μονοπωλήσουν το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Το μήλον της έριδος μεταξύ Σταυρούλας και Μελίνας φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η ένταση ξεκίνησε όταν η Μελίνα ενοχλήθηκε με το πόσο κοντά κοιμούνται ο παίκτης των Κόκκινων και η Σταυρούλα.

Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Δηλαδή τι, της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;” λέει η Σταυρούλα. Θέση στο θέμα παίρνουν και οι Εύη και Τάκης.

Από την μία η Εύη χιουμοριστικά αναφέρει: “Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο“. Από την άλλη ο Τάκης με την τοποθέτησή του κάνει έξαλλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Τάκης αναφέρει πως ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Η τοποθέτησή του αυτή, εκνευρίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος λέει: “Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην- προσωπική μου ζωή;“. Ο μισθοφόρος αργότερα θα εξηγήσει για την δήλωσή του: “Είναι γεγονός ότι σε θέλουν πάρα πολλές γυναίκες, δεν είναι κακό αυτό“.

Το επεισόδιο όμως θα έχει και μία αποχώρηση σήμερα, η οποία θα κριθεί μεταξύ των Σπύρο Μαρτίκα, Εύη Σαλταφερίδου, Γιώργο Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ