Μπογδάνος: «Θα μας βρουν μπροστά τους» – H πρώτη αντίδρασή του μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου

Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει εκτός εκλογικής μάχης το κόμμα του «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» έκανε για «πραξικοπηματική και αδικαιολόγητη απόφαση».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει ότι «φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Θα μας βρουν μπροστά τους»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους».

Νωρίτερα,  έγινε γνωστό ότι «κόπηκε» το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου – Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα. Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ