Survivor All Star: Άναψε «φωτιές» ο Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή του αποχώρηση – «Θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει και φεύγεις»

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στους παίκτες του Survivor All Star η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε ο λόγος για τον οποίο ο Στέλιος αποφάσισε να αποχωρήσει είναι εξαιτίας της αποκάλυψης που είχε κάνει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανταμπάκης αποκάλυψε στον Βασάλο πως η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του, πράγμα που του είχε πει η ίδια εμπιστευτικά.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου, κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αν ήθελε να αποχωρήσει θα το έκανε μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Σπύρος Μαρτίκας: «Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει»

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι και τον κατηγορεί ότι «εγκατέλειψε», την στιγμή που τον στήριζε τόσος κόσμος.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor ο παίκτης της Μπλε ομάδας , επεσήμανε την σημασία που έχει η στήριξη του κοινού, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος ο Χανταμπάκης να αποχωρήσει λίγο πριν την ψηφοφορία.

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς και μας κάνει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό, η στήριξη κι η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και θα παίξει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει», είπε αρχικά και στην συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν και μόνο στην ιδέα να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία, μια πορεία έντονη,πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς οπαδούς».

«Κι όταν έχεις ετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις. Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου, γιατί έχεις διαγράψει μία υπέροχη πορεία, γιατί όλοι εδώ μέσα στο επιβεβαιώνουν ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Κι αυτό το έχει δει και ο κόσμος έξω κι όλος ο στρατός σου είναι έτοιμος να σε στηρίξει. Πριν ανοίξουν οι κάλπες, η ψηφοφορία για να απαντήσει ο κόσμος στην στήριξή σου, έφυγες», είπε τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας.


Το «Καρφί» της Μελίνας Μεταξά

Το «καρφί» της Μελίνας Μεταξά

«Ήμασταν λιγότεροι από τους αντιπάλους. Έχουμε μείνει έξι, εγκαταλείπεις την ομάδα σου, αφήνεις έξι άτομα πίσω σε μία περίεργη περίοδο που διανύουμε, δεν περιμένεις να δούμε τι θέλει ο κόσμος και φεύγεις», είπε η Μελίνα Μεταξά από την πλευρά της παρομοιάζοντας την αποχώρηση του Στέλιου με εγκατάλειψη μάχης στον πόλεμο.

«Κάποιοι μάχονται πάνω στη γραμμή και κάποιο λιποτακτούν, αν το παιχνίδι είναι μία μικρογραφία της έξω ζωής αυτή είναι η μετάφραση»,  είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ