Survivor All Star – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Χανταμπάκης μου μετέφερε μια προσωπική εξομολόγηση άλλου παίκτη»

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/05) του Survivor All Star, κατηγορώντας τον ότι μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες από τη μια ομάδα στην άλλη.

Συγκεκριμένα, ο Βασάλος κατηγόρησε τον συμπαίκτη του στην κάμερα του Survivor All Star ότι μεταφέρει πληροφορίες άλλων παικτών.

«Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές αυτό ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης κι έχω καταλάβει ότι μεταφέρει πληροφορίες αχρείαστες από τον έναν παίκτη στον άλλο κι αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Για μένα αυτό δείχνει πολλά, γιατί χώρια ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι ένα βασικό κριτήριο για το αν ένας άνθρωπος δρα σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως ο Στέλιος μετέφερε στον ίδιο μια προσωπική εξομολόγηση άλλου παίκτη. «Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών σε άλλους; Δεν υπάρχει λόγος, δεν το θεωρώ ηθικό αυτό, είναι ανήθικο. Θα σου εξομολογηθώ εγώ κάτι κι εσύ μέσα στο δεκάλεπτο, χωρίς ούτε καν να περάσει μια μέρα για τα προσχήματα, να πας και να το πεις στον άλλο;», δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστεί στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν», είπε τέλος ο παίκτης των Κόκκινων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ