Στέφανος Τσιτσιπάς: Το οργισμένο ξέσπασμα με την οικογένειά του μετά το πρώτο break – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ της αναμέτρησης με τον Σεμπαστιάν Μπάεζ, φωνάζοντας προς το μέρος που ήταν η οικογένεια του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπάες με τον Αργεντινό τενίστα να κάνει break και στη συνέχεια να σερβίρει για να κατακτήσει το πρώτο σετ.

Ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας εμφανώς εκνευρισμένος δεν κατάφερε να κρύψει την αγανάκτησή του όταν πέτυχε το break με το οποίο ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του πρώτου σετ στον αγώνα στο Madrid Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έσβησε set point του Αργεντινού στο 3-5 και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το τέταρτο break point του για να μείνει ζωντανός.

Ωστόσο, αντί να το πανηγυρίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε προς το box του όπου βρισκόταν ο πατέρας του, η μητέρα του, ο αδερφός και μέλη της ομάδας του, με τη μητέρα του από την πλευρά της να του ζητά να ηρεμήσει.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, πάντως, κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το πρώτο σετ με 7-5.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ