Survivor 2024 – Trailer 7/3: Πυρά κατά της Ασημίνας – «Υπάρχει κάποια ζήλια προς την Κατερίνα»

Στο Survivor Μαχητές και Διάσημοι δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να βάλουν στην άκρη τις ίντριγκες και τις εντάσεις. Μάλιστα, όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν για τους παίκτες και των δύο ομάδων, οι οποίοι συγκρούονται τόσο με τους αντιπάλους τους, όσο και με τους συμπαίκτες τους.

Survivor 2024 – Spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου

Σήμερα, σύμφωνα με το trailer, η Ασημίνα και ο James θα συγκρουστούν για ακόμα μία φορά. Ο παίκτης των Μπλε θα πει απευθυνόμενος στην παίκτρια της αντίπαλης ομάδας: «Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή, πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική».

«Το πόσο εριστικός είσαι και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος», ακούγεται να του απαντά η Ασημίνα.

Survivor 2024 – Trailer 7/3: Χαμός ανάμεσα σε Ασημίνα και James – «Το πόσο κακός είσαι το βλέπει ο κόσμος»

Η ατάκα του James και η αντίδραση της Ασημίνας φαίνεται ότι θα τραβήξει την προσοχή των συμπαικτών της, με τους Αλέξη Παππά και Σάββα Γκέντσογλου να συζητούν για την στάση της συμπαίκτριάς τους.

«Ο James και γενικά ο Φάνης πιστεύω ότι είναι αρκετά έξυπνα παιδιά και αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα, όπως αντιλαμβανόμαστε και εμείς», δηλώνει ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην κάμερα.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Παππάς αναφέρει: «Περισσότερο την πλήγωσαν τα λόγια του James σε ό,τι αφορούσε την Κατερίνα».

«Έχει αντιληφθεί μάλλον ότι υπάρχει κάποια ζήλια προς την Κατερίνα. Οπότε λέει θα τσιγκλήσω την Ασημίνα, αφού τσιμπάει και έπιασε!», σημειώνει ο Σάββας Γκέντσογλου.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ