Άννα Μαρία Βέλλη: Την φυγάδευσαν για να μην κάνει δηλώσεις – Επεισόδιο με το συνεργείο της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί ντόρος έπειτα από βίντεο που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε υποστεί από σύντροφό της στο παρελθόν.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου το βράδυ της Τετάρτης (6/3) συνάντησε την επιχειρηματία και influencer. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ δημιουργήθηκε και επεισόδιο μεταξύ της ρεπόρτερ της εκπομπής και φίλης της γνωστής youtuber.

Η κολλητή της Άννας Μαρία Βέλλη ακούγεται να λέει στο απόσπασμα, σε έντονο τόνο, ότι: «Εγώ είμαι φίλη της και σας ζητάω να φύγετε. Όχι! Εγώ σας λέω ότι δεν θέλει, φύγετε! Θα ήθελα να φύγετε.

Θέλω να μην την ρωτήσετε τίποτα, να μην έρθει το μικρόφωνο κοντά καθόλου. Γνωρίζετε ότι μία κοπέλα έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και η κολλητή της έρχεται και σας εκφράζει ότι επιθυμεί για την ασφάλεια της φίλης της και επειδή αυτή έχει και την ξέρει, να φύγετε!

Δεν θα το συζητήσω. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μιλήσει μόνο εκείνη, άντε και ένα κοντινό της άτομο όπως εγώ, που σας δηλώνει να φύγετε. Δεν θέλω να σας πω δύο λόγια, θέλω να φύγετε».

Μάλιστα, όταν η κάμερα της «Super Κατερίνα» προσπάθησε να τραβήξει κάποιο πλάνο την Άννα Μαρία Βέλλη, η κολλητή της, έβαλε την δική της μικρή κάμερα μπροστά, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πλάνο, τονίζοντας παράλληλα: «Κανένα πλανάκι δεν θα έχεις!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ