Βίντεο: Πήγε το αυτοκίνητό της στο συνεργείο και βρέθηκε… στο κενό

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια γυναίκα πέφτει κάτω από το αυτοκίνητό της, ενώ οι μηχανικοί το είχαν τοποθετήσει στο σημείο ελέγχου του συνεργείου.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, φαίνεται να περπατά στο συνεργείο στο Λονδίνο, ενώ το κόκκινο Nissan Micra της υποβάλλεται σε ελέγχους.

Όλα φαίνονται να είναι φυσιολογικά, αλλά εκείνη δεν έχει καταλάβει ότι ο λάκκος επιθεώρησης οχήματος είναι ανοιχτός. Η γυναίκα έπεσε μέσα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Οι εργαζόμενοι στο συνεργείο φαίνονται να σπεύδουν καθώς η γυναίκα πέφτει κάτω.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου MOT Shaqib, είπε: «Ήταν εκεί για να φτιάξει το αυτοκίνητό της. Έψαχνε έναν από τους συναδέλφους μου για να ρωτήσει κάτι. Η πτώση έγινε τόσο ξαφνικά που δεν ήταν απολύτως σίγουρη για το τι συνέβη. Γνωρίζει καλά όλο το προσωπικό. Το όλο πράγμα συνέβη τόσο ξαφνικά που δεν νομίζω ότι κατάλαβε πώς βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο».

Ο Saqib λέει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αντιμετώπισαν αυτό που συνέβη με χιούμορ και η γυναίκα είχε μόνο ελαφρούς μώλωπες.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πληγωμένη, αλλά είχε μόνο μερικές μικρούς μώλωπες. Ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα. Όλοι γελούσαμε γι’ αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ