Σπιλιάδες: Όσα έγιναν στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κουκουράκης

Οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του AΝΤ1 “Σπιλιάδες“, βασισμένη στο βιβλίο της Μαρίας Γεωργιάδου, συναντήθηκαν για την επίσημη φωτογράφιση και πόζαραν μπροστά στον φακό.

Η Ντένια Ψυλλιά σε ρόλο «οικοδέσποινας» μας ξεναγεί στα παρασκήνια της φωτογράφισης των ηρώων, που θα ενσαρκώσουν αγαπημένοι ηθοποιοί στις «Σπιλιάδες».

Σύρος 1962

Σε ένα ταξίδι, μια νύχτα με σπιλιάδες, η Νίκη χάνεται στη θάλασσα. Σε μία δίνη του ανέμου, χάνει οικογένεια, περιουσία και ταυτότητα. Η Νίκη «ξαναγεννιέται» σε έναν άλλο τόπο χωρίς μνήμη και η ζωή της, αρχίζει ξανά χάρη στην αγάπη. Η αγάπη ενός άντρα της χαρίζει μια νέα ζωή, μια νέα ταυτότητα, μια νέα οικογένεια, την ώρα που η καλύτερή της φίλη προσπαθεί να κλέψει την παλιά της ζωή.

Κι όλα αυτά που άφησε πίσω της; Οι άνθρωποι που αγάπησε και την αγάπησαν; Τι θα γίνει όταν ξεσπάσει η αλήθεια; Ποιος απ’ όλους θα πληρώσει το βαρύτερο τίμημα; Όσο ο χρόνος κυλάει, οι δύο παράλληλες ζωές της Νίκης πλησιάζουν επικίνδυνα η μία την άλλη… Ανάμεσα σε δύο κόσμους, όταν θυμηθεί ποια είναι, θα πρέπει να επιλέξει ποια ζωή είναι πραγματικά δική της.

Τrailer:

Με τους: Ντένια Ψυλλιά, Γιάννη Κουκουράκη, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιάννη Καράμπαμπα.

Πρωταγωνιστούν: Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Σταύρος Σβήγκος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, Μέγκυ Σούλι, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ελεάνα Καυκαλά, Μαρία Γεωργιάδου, Θεανώ Κλάδη κ.α.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions