Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα που έστειλε στον Νίκο Κοκλώνη

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, αναφερόμενη στον παρουσιαστή και επιχειρηματία Νίκο Κοκλώνη, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Νίκος Κοκλώνης: Είμαι εδώ να σας δώσω απαντήσεις – Δεν θα σας αφήσω να πειράξετε τους εργαζομένους μου

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα, δεν το σχολιάσαμε καθόλου όλο αυτό το κομμάτι χθες, γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος θα θέλει να δώσει τη δική του απάντηση, μέσα από το δικό του βήμα. Κλείνοντας χθες την εκπομπή, μίλησε σαν επιχειρηματίας» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Νίκο Κοκλώνη.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με την απάντηση που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τον «αέρα» του J2US, το βράδυ του Σαββάτου.

Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα και έστειλε το δικό της μήνυμα στον παρουσιαστή και συνεργάτη της.

«Νομίζω ότι η απάντηση γι’ αυτούς του 600 ανθρώπους, στους οποίους αναφέρεται  -μέσα σε αυτή την ομάδα είμαστε κι εμείς- είναι πώς νιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για τον Νίκο, πόσο τον αγαπάνε, πόσες οικογένειες βασίζονται σε εκείνον… Εμείς θέλουμε να του στείλουμε μία μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας, να μην στεναχωριέται και να μην το βάζει κάτω. Είμαστε όλοι δίπλα του, ένα μεγάλο φιλί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη δήλωσή της για την υπόθεση του Νίκου Κοκλώνη

Νίκος Κοκλώνης: Είμαι εδώ να σας δώσω απαντήσεις – Δεν θα σας αφήσω να πειράξετε τους εργαζομένους μου

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στον «αέρα» του J2US στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Στο φινάλε της εκπομπής, ο οικοδεσπότης του σόου πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ξεκαθάρισε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι ψευδείς.

«Θέλω να σας πω ότι τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε ή που περιμένετε κάτι να γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζομένους που εργάζονται σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις άλλα αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ