Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας

«Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του J2US, στην πρώτη εμφάνισή του μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Νίκος Κοκλώνης: «Ακούσαμε τα σχολιανά μας, αλλά έχουμε συνηθίσει στην αδικία»

Ο παρουσιαστής του σόου, τόνισε ότι η γιορτή του Σαββάτου θα παραμείνει γιορτή και προανήγγειλε νέες δηλώσεις του στο τέλος της εκπομπής, λέγοντας πως «στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας».

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνει γιορτή. Γιατί είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ» τόνισε ο παρουσιαστής.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη – «Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ