Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη δήλωσή της για την υπόθεση του Νίκου Κοκλώνη

Την βεβαιότητά της ότι «η αλήθεια θα λάμψει» εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου, στις πρώτες δηλώσεις της για τον Νίκο Κοκλώνη και με αφορμή τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη – «Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Η παρουσιάστρια θέλησε να δηλώσει δημόσια την στήριξή της στον φίλο της, παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό.

«Επειδή διαβάζω κάποια στα social media με αρκετή τοξικότητα και χαιρεκακία, επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που πραγματικά με στεναχωρούν… χθες ήταν και η κοπή πίτας του Alpha. Εγώ προσωπικά επέλεξα να μην παραβρεθώ, παρ’ όλο που ο Νίκος και όλοι μου είπατε “πήγαινε”. Απλά όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν πραγματικό μου φίλο, που με έχει στηρίξει και αγαπάω και γνωρίζω την ψυχή του και το πόσο κόσμο έχει βοηθήσει και ευεργετήσει, σε μια στιγμή που μπορεί να αισθάνομαι εγώ ότι εκείνος νιώθει λίγο αμήχανα ή περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου στην σημερινή εκπομπή της.

Υπουργείο Ανάπτυξης για Κοκλώνη: Η BARKINGWELL PROGRESS ουδέποτε έλαβε έγκριση επιχορήγησης 9,9 εκατ. ευρώ – «Καμία εμπλοκή στην υπόθεση»

«Το ανθρώπινο το βάζω πάνω και από το επαγγελματικό και πάνω απ’ όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει… Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά ο φίλος μου», κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ