Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβακτηριακά μαντηλάκια, αντισηπτικά σπρέι και τζελ

Ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα αντιβακτηριακά μαντηλάκια «Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes» και τα αντισηπτικά σπρέι και τζελ, «EUROLAMP antiseptic SPRAY pure» και «EUROLAMP GEL ultra pure».

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες προϊόντων για εγκύους – Υπάρχουν κίνδυνοι για την ανάπτυξη των εμβρύων

Ο Οργανισμός αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των συγκεκριμένων βιοκτόνων προϊόντων.  Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η ανάκληση των τριών προϊόντων έγινε επειδή κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων σε ισχύ.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Προσοχή: Ο ΕΟΦ αποσύρει θερμόμετρο από την ελληνική αγορά

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου προϊόντος Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί χωρίς να έχει άδεια διάθεσης εν ισχύ.

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ – ΒΟΡΔΑΚΗ Ο.Ε. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά άμεσα».

ΕΟΦ αντιβακτηριακά

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων προϊόντων EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure, δεδομένου ότι τα προϊόντα κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων εν ισχύ.

Η εταιρεία EUROLAMP A.B.E.E. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα προϊόντα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά άμεσα».

ΕΟΦ αντισηπτικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ