Νίκος Κοκλώνης: Είμαι εδώ να σας δώσω απαντήσεις – Δεν θα σας αφήσω να πειράξετε τους εργαζομένους μου

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για το πόρισμα από την  Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και απάντησε στον αέρα του J2US.

Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας

Ήδη σχεδόν από την έναρξη του σόου, ο CEO της BarkingWell είχε προϊδεάσει το κοινό πως στο τέλος της βραδιάς θα μιλούσε ως… επιχειρηματίας.

Φτάνοντας προς το φινάλε, ο οικοδεσπότης του σόου πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ξεκαθάρισε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι ψευδείς και απηύθυνε παράκληση προς τους κακεντρεχείς του πληκτρολογίου να σταματήσουν να βάλλουν εναντίον μίας εταιρείας που απασχολεί 600 εργαζομένους που όλο αυτό το διάστημα αγωνιούν για τη δουλειά τους.

Νίκος Κοκλώνης: «Ακούσαμε τα σχολιανά μας, αλλά έχουμε συνηθίσει στην αδικία»

«Θέλω να σας πω ότι τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε ή που περιμένετε κάτι να γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζομένους που εργάζονται σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις άλλα αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ