Σάββας Πούμπουρας: «Λίγες ημέρες έμειναν…» – Η ατάκα του που άναψε «φωτιές» στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Την δυσαρέσκειά του έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ελένη» ο Σάββας Πούμπουρας, όταν τον διέκοψαν «πετώντας» μία ατάκα όλο νόημα. Φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να μην διατηρεί πλέον τόσο καλές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, με τους δύο συνεργάτες να έχουν ανταλλάξει και unfollow στο instagram.

Κι όλα αυτά, την στιγμή μάλιστα που ακούγεται πως ο Σάββας Πούμπουρας δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Χθες κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσφορία του και την ώρα που οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη σχολίαζαν την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Νίκο Μουτσινά, ο Σάββας Πούμπουρας προσπάθησε να πει την γνώμη του, όμως τον διέκοψαν.

Τότε ο ίδιος φανερά αγανακτισμένος, ανέφερε: «Περίμενε, να ολοκληρώσω λίγο; Μισό λεπτό ρε παιδιά. Λίγες ημέρες έμειναν, να ολοκληρώσω. Μισό λεπτό». Ο Σάββας Πούμπουρας τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει τον συλλογισμό του και η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το απόσπασμα στο 06:25

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Μενεγάκη σε απόσπασμα που προβλήθηκε προχθες(26/6) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση τόσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο και για τον Σάββα Πούμπουρα, λέγοντας: «Λοιπόν, παιδιά, αφού απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας! Κάνετε τις ερωτήσεις κάνετε και τις απαντήσεις. Άρα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Ο Σάββας Πούμπουρας από την άλλη, όταν πριν λίγες ημέρες σχολιάστηκε μία χειρονομία του που έγινε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελένη», απάντησε μέσα από δηλώσεις του στην Ελένη Τσολάκη, τονίζοντας πως: «Η αντίδρασή μου αυτή και η κίνησή μου αυτή δεν ήταν προς την Ελένη, αλλά επειδή συνήθως όταν μπαίνουμε μέσα από διαφημίσεις μιλάω με τους τεχνικούς, τους οπερατέρ που βρίσκονται απέναντι, τους κάμεραμεν, τον φλορ μάνατζερ ή οποιονδήποτε βρίσκεται στο πλατό και κάτι λέγαμε ήταν μία συνεννόηση που γινόταν εκείνη την στιγμή στον αέρα και ήταν μία αντίδραση, μία χειρονομία και μία κίνηση που πήγαινε προς τον οπερατέρ και τον κάμεραμαν. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στην Ελένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ