Η εξομολόγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: «Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο πλαίσιο της επιτυχημένης τους συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον γνωστό δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου.

«Σίγουρα παίζει ρόλο η εποχή μας, ότι όλος ο κόσμος αναζητά μια εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό, ένα κάτι… Μπορεί να έχω κάνει και εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι ένα πράγμα πολύ κουραστικό, που δεν μου αρέσει καθόλου. Εμένα δεν μου αρέσει να ξέρω για τις ζωές των άλλων. Με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για ζωή της Ελευθερίας (Αρβανιτάκη)», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες και αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, από την πλευρά της, σχολίασε: «Καλό είναι “Τα εν οίκω μη εν δήμω” και το βλέπω αυτό στην Ελεωνόρα, ότι προσπαθεί και το κάνει, όπως το κάνω και εγώ σε όλη μου τη ζωή».

«Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο και να χωρίζεις απ’ αυτούς, όταν όλο αυτό δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Αλλά είναι καλό να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα. Χρειάζεσαι ένα χρόνο προσωπικό, προτού βγει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως: «Εγώ δεν είχα αυτό το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, αλλά έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι και ο σεβασμός είναι σημαντικά. Εξάλλου εγώ δεν κρύβομαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ