Κατερίνα Καινούργιου: «Θα κλείσω το κινητό, έχω πιεστεί»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις ευχές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, που της έστειλε η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα (27/6), αποκάλυψε πως έχει αποφασίσει να κλείσει το κινητό της για ένα διάστημα, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς νιώθει πιεσμένη.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπεκατώρου σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, απευθύνθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Για την Κατερίνα να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές, είναι ευχή δεν ξέρω αν θα το κάνει. Δεν ξέρω αν νιώθει ξέγνοιαστες στις διακοπές της, αλλά εν πάση περιπτώσει εγώ της το εύχομαι και να είναι το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της! Αυτό εύχομαι. Εύχομαι να το ζήσει επιτέλους κάποια στιγμή αυτό το πολύ ωραίο καλοκαίρι, στα προσωπικά θα σταθώ στην Κατερίνα. Και στα επαγγελματικά να συνεχίζει να σκίζει και να πηγαίνει καλά, όπως πηγαίνει φέτος. Πιο πολύ τα προσωπικά με νοιάζουν εμένα παιδιά, η ζωή είναι εκεί».

 

Μετά το τέλος των δηλώσεων της Μαρίας Μπεκατώρου, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ για ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε για ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί από οικογενειακά κι επαγγελματικά κι όλα. Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία. Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ