Σασμός: Συνεχίζονται στο Ρέθυμνο τα γυρίσματα

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο βρίσκεται η ομάδα της τηλεοπτικής δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” για γυρίσματα για την τρίτη και τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με το “Cretapost”, σήμερα (28/11) τα γυρίσματα θα γίνουν στην πόλη του Ρεθύμνου και συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Βασίλης Μπισμπίκης (Αντρέας), Πηνελόπη Τσιλίκα (Εύα), Γιώργος Γεροντιδάκης (Γιώργος), Νίκος Τσολερίδης (Τηλέμαχος), Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης), Δανάη Παππά (Θοδώρα), Σάντυ Χατζηϊωάννου (Τζένη), Μηνάς Γεωργάκης.

Σασμός

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του «Σασμού» στο Δημαρχείο Ρεθύμνης από τον Δήμαρχο, Γεώργιο Μαρινάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη.

Σασμός

Ακολούθησε δείπνο και κρητικό γλέντι το οποίο παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Στην κάμερα του Alpha μίλησαν ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε: «Είναι πολύ συγκινητικό γιατί ο τρόπος που μίλησαν ήταν του θεατή, του Κρητικού και του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι μέσα σε αυτή τη σειρά υπάρχουν έντονα πολιτισμικά στοιχεία της πατρίδας μας, εδώ της Κρήτης».

«Εμείς νιώθουμε πρεσβευτές της Κρήτης γενικότερα. Δεν ξέρω πόσο το πετυχαίνουμε, αλλά τουλάχιστον έχουμε αυτό το μερίδιο της υψηλής ευθύνης», εξήγησε ο Στέλιος Μάινας.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρίσκονται για γυρίσματα στην Κρήτη είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως αναφέρει το “Cretapost” στο πλευρό του από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή που έκλεψε λίγες μέρες ανάπαυλας και πήγε στην Κρήτη.

Μπισμπίκης Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα, καθυστέρησε να πάει στη τελετή υποδοχής και στη τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του “Σασμού”, καθώς βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι βρέθηκε όμως στο δείπνο και στο κρητικό γλέντι που παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Μπισμπίκης Βανδή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ