Σασμός: Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός». Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του. Όσα θα δούμε απόψε, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 21:00.

Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Η Εύα πιέζεται από τον Αντρέα να αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό και βρίσκει καταφύγιο στον Βαγγέλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Αργυρώ συνεχίζει να μην καταλαβαίνει την συμπεριφορά του Αστέρη, όσο εκείνος ακούει ακόμα μια αποκάλυψη που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του.

Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του. Ο Αντρέας εξηγεί στην Εύα τους λόγους που μισεί την οικογένεια Σταματάκη και μέσα από την κουβέντα τους προκύπτει πως έχουν κοινό εχθρό.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ