Σασμός – Spoiler: Γιατί ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός». Ο τελευταίος κύκλος αναμένεται να είναι έντονος γεμάτος ανατροπές που θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Σασμός – Spoiler: Νεκρός ο Νικηφόρος

Ένας από τους ήρωες που όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσει τους τηλεθεατές της σειράς, θα είναι ο Αντρέας Βρουλάκης τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο Αντρέας έχει μεγάλο μίσος για τους Σταματάκηδες και δεν θέλει για κανένα λόγο οι δύο οικογένειες να κάνουν σασμό. Μάλιστα πίσω από αυτό το μίσος υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα με το TiVi24 Ο Παύλος θα προσπαθήσει να του μιλήσει για τον σασμό και να του εξηγήσει πως δεν έχει νόημα πλέον να χύνεται τόσο αίμα. Μόνο που τα ξαδέρφια πιάνονται στα χέρια, με τον Αντρέα να μη θέλει να ακούει για ένωση των δύο οικογενειών. Στην ίδια μοίρα είναι και ο παπα-Μιχάλης που προσπάθησε να τον συνεφέρει αλλά βρήκε έναν υψωμένο τοίχο μπροστά του.

Σασμός – Spoiler: «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση για τον Μαθιό»

Πηγαίνοντας να βρει την γιαγιά Ειρήνη και να της ξεκαθαρίσει πως κανένας σασμός δεν θα υπάρξει, της υπενθυμίζει τους λόγους που διψάει για εκδίκηση.

«Θες να μιλήσουμε για αδικίες; Όπως αυτή απέναντι στη μάνα μου; Ξέρεις άλλωστε για τη σχέση της μάνας μου με τον Ρούσσο Σταματάκη. Αυτός τη σκότωσε, θεία. Τον αγαπούσε και εκείνος την κορόιδευε.

Σασμός – Spoiler: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στον Μανώλη

Τι σόι άντρας ήταν αυτός που την τραβολογούσε, την έριξε στο κρεβάτι του, έκανε το κέφι του αλλά δεν την αποκατέστησε; Κανένα κοπελάκι ήταν να ακούει τους γονείς του; Και όταν η μάνα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, γιατί δεν την άφησε ήσυχη; Γιατί την κυνηγούσε ακόμα;

Ποτέ δεν το είπα ανοιχτά και όλοι ξέρουμε ότι πήρε τη ζωή μονάχη της. Αυτοκτόνησε από τον καημό της που δεν μπορούσε να είναι μαζί του. Όχι μόνο δεν θα τους το συγχωρήσω ποτέ αλλά και δεν θα ησυχάσω αν δεν τους δω να καταστρέφονται», είπε γεμάτος οργή ο Αντρέας.

Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας ανατινάζει το σπίτι του Παύλου – Ο Αστέρης στο νοσοκομείο

Από την ένταση της συζήτησης η γιαγιά Ειρήνη δεν άντεξε και σωριάστηκε στην καρέκλα της….

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ