Σασμός: Aποκαλύψεις από την «Αργυρώ» και τον «Αστέρη» για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Ο Σασμός επιστρέφει για τρίτη και τελευταία σεζόν στο πρόγραμμα του Alpha και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου κύκλου με τίτλο «Σασμός: Ο επίλογος» και η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώνεται για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα spoilers δίνοντας μια γεύση στους τηλεθεατές απ’ όσα θα παρακολουθήσουν στον τρίτο κύκλο επεισοδίων του Σασμού. Το πρόσωπο – κλειδί που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων είναι ο Αντρέας Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Επίσης, στην σειρά «εισβάλλει» και η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, Έλενα Μαυρίδου, η οποία θα υποδυθεί την αδελφή του Φαρμάκη.

Εκτός από τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει και αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Σασμού έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής του Alpha.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Ορφέας Αυγουστίδης

Η «Αργυρώ» και ο «Αστέρης» του Σασμού παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν αν τελικά ολοκληρώνεται ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ, που διακόπηκε απότομα στο φινάλε του δεύτερου κύκλου.

«Νομίζω στο πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι (ο γάμος) δεν πάει όπως θα θέλανε οι ήρωες και αρχίζει μία αντίστροφη μέτρηση άλλου τύπου πια… Πιστεύω ότι αυτοί οι δύο χαρακτήρες θα το διεκδικήσουν αυτό, δηλαδή θα κάνουν άλλη μια απόπειρα τουλάχιστον για να σμίξουν και να παντρευτούν, αλλά αργότερα», αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το μέλλον της Βασιλικής στη σειρά, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, οι δύο ηθοποιοί διαβεβαίωσαν ότι «θα το ξεπεράσει». «Γενικότερα θα έχουμε ανατροπές σε σχέση με τις προβλέψεις. Οι χαρακτήρες της σειράς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις τους και το πώς θα το χειριστούν είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον», είπε ο τηλεοπτικός «Αστέρης»

Σχετικά με το εάν θα υπάρξουν και άλλοι θάνατοι στη σειρά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε πως: «Θα υπάρξει και άλλος θάνατος. Θα συνεχιστεί αυτή τη βεντέτα, δηλαδή πάνε να το πιάσουνε από εκεί που το αφήσανε την πρώτη χρονιά. Για εμένα είναι πολύ σωστός δρόμος αυτός».

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για το ρόλο του στο Σασμό, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς. Επίσης, παραδέχτηκε ότι είχε αγωνία τόσο για το ρόλο που υποδύεται, όσο και για το πως θα ταιριάξει με το καστ του Σασμού.

«Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας. Θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκιο, το αίμα. Δεν θέλει να γίνει σασμός, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι γι’ αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν μετά από τόσα χρόνια που λείπει, γιατί ήταν στα καράβια, μετά φυλακή, 30 χρόνια σχεδόν μακριά από το χωριό, να αποδεχθεί τη νέα τάξη πραγμάτων που συμβαίνει στο χωριό. Θα καθυστερήσει τον σασμό», αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και με ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με συναδέλφους που είναι φανταστικοί ηθοποιοί. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω (τηλεοπτικά) κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω σ’ αυτή τη σειρά. Είχα τρακ και αγωνία να δω πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον «Σασμό» και με τον ρόλο πάνω απ’ όλα. Θα τον δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, στην αρχή τουλάχιστον τον βλέπω, να δω τι έχω κάνει σε σχέση με τον χαρακτήρα. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Μέσα στο καλοκαίρι, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σε συνέντευξή της, μίλησε για την πορεία του ρόλου της Βασιλικής στο Σασμό. «Έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο και αυτή τη δουλειά. Στο κοινό υπήρξε η απήχηση που περίμεναν όλοι τη δεύτερη σεζόν. Και σε κάποια σημεία που το σενάριο φαινόταν ότι μπορεί λίγο να βαλτώνει, τελικά όλα πήγαιναν μπροστά. Οπότε όλα καλά. Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που θα παίξω στην τρίτη σεζόν, σίγουρα επιβιώνω, εκτός αν παίξω ως φάντασμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, πριν λίγο καιρό, η γνωστή ηθοποιός.

«Θα ήθελα μία εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα, θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν και οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα το να έρθει κάποια στιγμή μια λύση. Φυσικά θα ήθελα να τελειώσει με μια λύση των πραγμάτων ώστε να ανακουφιστούν όλοι. Μη ξεχνάμε ότι είναι μυθοπλασία», παραδέχτηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αναφερόμενη στις εξελίξεις του τρίτου κύκλου.

Καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων του Σασμού, η αγωνία κορυφώνεται για τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ