Σαν ψέμα: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα καθημερινή σειρά του Open

Μια νέα καθημερινή σειρά εντάσσεται στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Πρόκειται για τη σειρά «Σαν ψέμα», που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:45. Η πρεμιέρα «κλείδωσε» για τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Τα γυρίσματα έχουν μπει σε πυρετώδεις ρυθμούς και τα πρώτα επεισόδια είναι έτοιμα για την πρεμιέρα. Η σειρά είναι μια αισθηματική κομεντί σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη.

Η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» έκανε την αναγγελία για την πρεμιέρα της σειράς «Σαν ψέμα»:

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open «Σαν ψέμα»

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, έρχονται στη νέα σειρά, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Ο Πέτρος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, αφού η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Επειδή δεν μπορεί να πει την αλήθεια στο παιδί, του λέει ότι η μαμά του έχει πάει ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του.

Το παιδί ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα της θα επιστρέψει. Μετά από μια παρεξήγηση, η μικρή Αλίκη θα πιστέψει ότι η Ζωή, στενή συνεργάτιδα του πατέρα της, είναι η μαμά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stavros Potamaris (@s.potamaris)

Η Ζωή θα δεχτεί να παίξει αυτόν τον ρόλο για το καλό του παιδιού. Φυσικά όλα θα ανατραπούν όταν εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Αλίκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές και συγκινητικές καταστάσεις.

Συντελεστές

  • Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.
  • Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης
  • Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης
  • Παραγωγή: Red Smile

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ