Ραντεβού με την Σεμίνα στον Real FM

Έχετε ραντεβού με την Σεμίνα στον Real FM

 

Βράδυ Παρασκευής και ο Real FM αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για όσους επιλέξουν να μείνουν στο σπίτι ή προτιμήσουν να…περιπλανηθούν με το αυτοκίνητο. Η πρόταση του πρώτου ραδιοφώνου της χώρας είναι η εκπομπή της Σεμίνας Διγενή FEELING GOOD στις 10.00 μ.μ.

Με μότο το όλοι οι καλοί χωράνε, στο δίωρο που θα συντονιστούν οι ακροατές στους 97,8 θα ακούσουν να συνυπάρχουν ο Καμπανέλης, ο Μολιέρος, ο σκύλος ο Ντικ από την Καντάτα για τη Μακρόνησο, οι ρεμπέτες, ο Ρίτσος, η Καρέζη, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και πολλά ακόμη.

Σε ρόλο συμπαρουσιαστή της κ. Διγενή,  ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναλαμβάνει και τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής. Ανάμεσα στις επιλογές του, η Βιτάλη, η Νταντωνάκη, ο Απ. Νικολαΐδης, ο Μαργαρίτης, η Τσανακλίδου, ο Κ. Μπέζος κ.α.

Ο Σ. Χατζάκης με την ιδιότητα του ηθοποιού και του σκηνοθέτη έχει υπογράψει 100 παραστάσεις σε κρατικά και ιδιωτικά θέατρα της Ελλάδας. Ως καλλιτεχνικός διευθυντής διηύθυνε τα θέατρα Καισαριανής, ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και Πολιτεία. Διετέλεσε αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει παρουσιάσει δουλειά του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και έξι φορές στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Δίδαξε σε προγράμματα των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού, στο Κέντρο Δελφών, στην Πειραματική σκηνή, στη θερινή Ακαδημία και τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πάτρας, στο Τμήμα Θεάτρου τουΑΠΘ και στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

 

Exit mobile version