Παρουσιάστρια ειδήσεων υπέστη εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε κανάλι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ ήταν στον αέρα. Ευτυχώς οι συνάδελφοί της αναγνώρισαν τα πρώτα αυτά σημάδια και αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η  παρουσιάστρια του καναλιού KJRH άρχισε να εκφωνεί την είδηση σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA όταν ξαφνικά διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να αρθρώσει όσα έβλεπε στο ότοκιου. «Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα το πρωί και σας ζητώ συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια κάνοντας εσπευσμένα “πάσα” στο δελτίο καιρού.

 

Η Τζούλι Τσιν αποχώρησε από το στούντιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τελικά δεν επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων καθώς όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στα social media αυτό που της συνέβη ήταν σαν αρχή ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Είμαι χαρούμενη γιατί όλες μου οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Για την ώρα οι γιατροί πιστεύουν ότι υπέστη αρχές εγκεφαλικού αλλά όχι ένα κανονικό εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις αλλά η τελική εκτίμηση είναι πως θα είμαι μια χαρά».

Περιγράφοντας το πώς βίωσε ό,τι συνέβη σε ζωντανή μετάδοση η παρουσιάστρια ειδήσεων έγραψε: «Το επεισόδιο συνέβη ξαφνικά. Ένιωθα καλά πριν το δελτίο ειδήσεων. Κατά τη διάρκειά του, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Αρχικά έχασα την όρασή μου απ΄πο το ένα μάτι. Στη συνέχεια το χέρι μου άρχισε να μουδιάζει. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφωνήσω τις λέξεις που ήταν μπροστά μου».

Η ίδια, τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συναδέλφους της που χάρη στην έγκαιρη αντίδρασή τους μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ